SC KIZZU TRADE SRL, denumit in continuare furnizor, garanteaza inlocuirea sau returul produselor ce vor fi considerate neconforme cu descrierea de pe site sau cu asteptarile clientului in termen de 14 zile de la livrarea acestora. Furnizorul nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, daca acest lucru tine de firma de curierat prin care au fost trimise. 

Produsele de pe acest site sunt oferite in limita stocului disponibil. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stocul furnizorului, greseli de transmitere a comenzii telefonic sau pe email etc.). In aceste cazuri, furnizorul se obliga sa anunte clientul despre problemele aparute si va modifica sau anula comanda. 

Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice. Furnizorul se obliga sa accepte returul produselor livrate, insotite de documentele justificative, si sa restituie contravaloarea acestora, conform legislatiei in vigoare. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Returnarea produsului se poate face dupa instiintarea in scris a furnizorului de catre client, la adresa kizzu@kizzu.ro. Produsul se returneaza impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura fiscala, instructiuni de folosire si certificat de garantie), preferabil in ambalajul original. ATENTIE!!! Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat si trebuie sa fie insotit de toate accesoriile, cu etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat! Conform legislatiei romane in vigoare, cheltuielile de transport vor fi suportate de catre client, cu exceptia cazurilor cand se reclama defectiuni sau neconformitati ale produselor. Furnizorul va returna contravaloarea produselor in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului de catre client. Suma returnata nu include cheltuielile de transport.